Македонски (Macedonian)Albanian-AL

Во тек е заградување и обележување на повеќенаменските игралишта во населените места Сиричино, Прељубиште и Јажинце

Општина Јегуновце 30.06.2016 година - Во тек на реализација е уште еден од низата успешни проекти на Градоначалникот Коцески со тоа што повеќенаменските игралишта во населените места Сиричино, Прељубиште и Јажинце ќе бидат заградени и обележани а со тоа&nbs [ … ]

 

Агенда на градоначалникот Тони Коцески за посета по населените места во Општина Јегуновце

 

Реден бр. МЗ Датум Час 1 Јегуновце 24.06.20 [ … ]
 

Листа на информации од јавен карактер (со кој располага Општина Јегуновце)

 

 

Секретаријат за прекуграничен регион Шара организираше инфо ден во општина Јегуновце

Јегуновце 30.05.2016 - Секретаријат за прекуграничен регион Шара организираше инфо ден во Оптина Јегуновце.

На иф [ … ]

 

Отворено нова детска градинка во населено место Јегуновце

22.05.2016 година - Отворена нова детска градина во населено место Јегуновце, реализиран уште еден од низата успешни проекти на град [ … ]

 

Пуштен во функција новоизградениот објект на ПО Јегуноце, Општина Јегуновце

Општина Јегуновце 12.04.2016 година - Во присуство на заменик Министерот за внатрешни работи Митко Чавков и Градоначалникот&nbs [ … ]

 

Заменик-министерот Ванчо Костадиновски ја посети општина Јегуновце

18.06.2016 година - Заменик - министерот за земојделство, шумарство и водостопанство Ванчо Костадиноски ја посети Општина  [ … ]

 

ДОГОВОР за реализација на проектот "Замена на прозорци и врати во подрачните училишта во с.Сиричино и с.Копанце"

Врз основа на член 42 од Законот за рамномерен регионален развој( "Службен весник на Република Македонија" бр.63/2007,187/ [ … ]

 

Секретаријат за прекуграничен регион Шара организираше инфо ден во општина Јегуновце

Јегуновце 30.05.2016 - Секретаријат за прекуграничен регион Шара организираше инфо ден во Оптина Јегуновце.

На иф [ … ]

 

Честитка по повод Воскресение Христово Велигден

01/05/2016 година по повод најголемиот христијански празник Воскресение Христово - Велигден, Градоначалникот на општина Јегуновце Тони Коцески [ … ]

 

Во завршна фаза изградба на локален пат во населено место Туденце

Во текот на вчерашнито ден Градоначалникот на Општина Јегуновце Тони Коцески направи увид во градежните активности  н [ … ]

 

Најнови Настани

Најчитани Настани


Временска Прогноза
Notice: Undefined index: rss in /hermes/bosnaweb10a/b871/ipg.onlinese/jegunovce/modules/mod_sp_weather/helper.php on line 329

 

ЛИНКОВИ

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /hermes/bosnaweb10a/b871/ipg.onlinese/jegunovce/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 366